Medik8 Peeling

Waarom kies je voor Medik8?

Medik8 is een wereldwijd bekend merk dat alleen verkocht wordt door huidspecialisten. Medik8 maakt alleen krachtige producten met een bewezen effectiviteit. Ze hebben speciale lijnen ontwikkeld voor verschillende huidproblemen waaronder acne, pigmentatie, droge huid, rode huid en de verouderde huid.

 

Wat is een peeling?

Een peeling bestaat uit zuren wat de bovenste huidlaag verwijderd waardoor de huid er zichtbaar beter uitziet. Er zijn verschillende peelingsterktes die een verschillende diepte in de huid bereiken.

Waar wordt de Medik8 betaPeel voor gebruikt?

Welke peeling van Medik8 past het beste bij mijn huid?

  • Rewind Peel

Verminderd fijne lijntjes en rimpels, verwijderd imperfecties en verfijnd de huidstructuur.

  • eyePeel

Een milde maar effectieve peeling voor het gebied rond de ogen.

  • Clarity Peel

Brengt acne onder controle en verminderd de kans op acnelittekens. De peeling zorgt ervoor dat de poriën niet meer verstopt raken en heeft een ontstekingsremmend effect.

  • Even Peel

Verhelderd pigmentvlekjes en zorgt voor een egalere huidtoon. Vernieuwd de bovenste huidlaag en voorkomt nieuwe pigmentvlekjes.

 

Is de behandeling pijnlijk?

Tijdens het aanbrengen en het neutraliseren van de peeling is een warm / prikkelend gevoel te waarnemen. Na het aanbrengen van verschillende serums en crèmes verdwijnt dit gevoel.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoewel elke behandeling resultaat boekt, is het beste resultaat te behalen met een kuur van 4 tot 6 behandelingen om de 1 of 2 weken.

 

Wat zijn de voor- en nazorg maatregelen?

De huid kan na de peeling wat rood ogen alsof je verbrand bent door de zon. Dit trekt na 24 uur weg. Voor en na de behandeling mag je 4 weken die zon niet in. Je beschermt je huid met de Medik8 sunscreen SPF 30. Twee weken voor de peeling begin je thuis met de Medik8 producten om je huid zo goed mogelijk voor te bereiden zodat er geen ongewenste reacties ontstaan. Deze producten worden samen met de huidtherapeut uitgekozen. Tijdens het intakegesprek krijg je de precieze voor- en nazorg maatregelen mee naar huis op papier.

Neem vrijblijvend contact met ons op