NuFACE®

NuFACE® biedt een niet-invasieve huidverzorgingstechnologie. De zachte golven van de microstroom-technologie verbeteren de gezichtscontour en de huidtoon en revitaliseren de oog –en lipgebieden, terwijl de rood licht LED –therapie op natuurlijke wijze de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert. 

Microstroom

De microstroom is in staat om de huid in het gelaat te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de aangezichtsspieren te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de ATP-productie stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine.

Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren. Doordat de aangezichtspieren verbonden zijn aan de huid, uit de verhoging van energie in een verbeterde en gelifte uitstraling.

Lichttherapie met roodlicht

Lichttherapie met roodlicht is een bewezen methode om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, onderbouwd door talrijke onderzoeken en klinische studies.  Gekleurd licht met de golflengtes van rood, amber en infrarood dringen door tot in de dermis, de huidlaag die verantwoordelijk is voor de productie van collageen en elastine. Het licht kan natuurlijke intracellulaire reacties triggeren in de huidlagen.

Neem vrijblijvend contact met ons op