ZO Skin Health

 

Waarom iedereen de producten van Z.O. Skin Health zou moeten gebruiken!

Misschien heeft u al eens van Z.O. Skin Health gehoord. Z.O. Skin Health is ontwikkeld door de Amerikaanse dermatoloog dr. Zein Obagi. De producten worden wereldwijd verkocht door huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en cosmetische artsen. Vraag maar eens na bij uw huidtherapeuten of cosmetisch arts, 90% kans dat ze dr. Zein Obagi kennen!

Paragraaf
Waarom de producten zo goed zijn?

De producten van Z.O. Skin Health bevatten krachtigere ingrediënten dan de meeste huidverzorgingsproducten. Retinol is hiervan een voorbeeld. Retinol is het enigste ingrediënt waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het een krachtige werking tegen huidveroudering heeft. Ook bevatten de producten geconcentreerde formules. U kunt ervan uitgaan dat de concentraties van de werkzame stoffen hoog genoeg zijn en dus effectief voor de huid is. Als laatst hebben de producten een doelgericht afleversysteem. Dit zorgt ervoor dat de moleculen diep genoeg in de huid terecht komen om bij de juiste huidcellen hun werk te kunnen doen.

Door de krachtige ingrediënten, geconcentreerde formules en doelgericht afleversysteem kan de huid droog, rood en schilferig worden. De gevoeligheid houdt ongeveer 6 weken aan en is nodig om de huid gezond te kunnen maken. Daarna worden er in de basale laag nieuwe cellen aangemaakt die de huidbarrière verbetert. Binnen enkele weken is de huid hierdoor beter gehydrateerd.

Het is belangrijk dat de producten thuis dagelijks gebruikt worden. De huid is namelijk een levend orgaan en moet onderhouden worden. Als u trouw bent aan uw protocol worden zelfs huidproblemen zoals melasma, rimpels, ouderdomsvlekken, acne en acne- littekens verholpen.

Productgebruik thuis kan gecombineerd worden met gezichtsbehandelingen bij Phoenix Aesthetic Clinics. De behandelingen versnellen het resultaat. Ook kunnen er verschillende peelings gegeven worden. Welke peeling het best bij u past kan tijdens uw bezoek bepaald worden. De producten en behandelingen met hoge concentraties mogen alleen door huidtherapeuten, cosmetische artsen, plastische chirurgen en dermatologen toegepast worden. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Uw persoonlijk huidconsult

Bij Phoenix Aesthetic Clinics worden er niet zomaar producten verkocht, maar echt gekeken wat de huid nodig heeft en naar u geluisterd.

Tijdens het huidconsult kijken we samen naar de huid en wat de huid nodig heeft. Er worden foto’s gemaakt om later de voor en na foto’s te vergelijken. Hierna wordt er een protocol samengesteld met producten die bij uw huid passen. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over hoe u de producten hoort te gebruiken. Deze uitleg krijgt u mee in een protocollenboekje zodat u het thuis nog eens kan nalezen. Tijdens de eerste paar weken wordt er nauw contact met u gehouden om te checken hoe het productgebruik gaat. Na een aantal weken komt u terug voor een controle afspraak.

De huidtherapeuten van Phoenix Aesthetic Clinics hebben een trainingsprogramma gevolgd bij de distributeur. Ze hebben dit trainingsprogramma succesvol afgerond en een certificaat in handen mogen nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat we u de beste zorg kunnen geven en veel mensen kunnen helpen met onze effectieve behandelmethodes. U kunt kosteloos en vrijblijvend een intakegesprek aanvragen.

Start vandaag nog! 

U kunt wel door middel van botox of fillers de huid verjongen, maar als u de huid niet mee behandeld blijft de uitstraling van uw huid oud!

Z.O. Skin Health

Neem vrijblijvend contact met ons op