NIEUW in onze praktijk: Medik8

NIEUW bij ons in de praktijk: Medik8!

Naast Obagi ZO Skin health en ZO Skin Medical, breiden wij ons assortiment en behandelaanbod uit met de huidverzorgingsproducten van Medik8!

Naast huidverbeteringsproducten van Medik8 bieden wij ook de BetaPeel, AgePeel en WhitePeel aan. 

BetaPeel: 

Voor het optimaliseren van onze acnebehandelingen krijgen wij betaPeel – Chemical Peel for Problematic & Acne Skin. Deze peel brengt acne snel onder controle en verlaagt het risico op toekomstige littekens. In de BetaPeel zit Salicylic acid, Azelaine acid en andere zuren verwerkt. De peel heeft hierdoor de eigenschappen overmatig talg en vuil uit de poriën op te kunnen lossen en is zeer effectief tegen de propionibacterium acnes, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van acne.AgePeel

AgePeel:

Voor het verbeteren van de fijne lijntjes en kleinere imperfecties krijgen wij de agePeel – Anti-Ageing Chemical Peel. De milde en effectieve alfa-hydroxy zuren, l-mandelic acid en lactobionic acid zorgen ervoor dat de huid glad wordt en vernieuwen de huidlaag. Het wordt vaak vergeleken met een glycolzuur voor de resultaten, echter zonder het negatieve effect: minder roodheid en minder downtime.

WhitePeel: 

 

Paragraaf
Ben jij benieuwd naar de producten van Medik8?

Onze huidtherapeuten vertellen hier graag meer over! 

Neem vrijblijvend contact met ons op