NIEUW in onze praktijk: Medik8

NIEUW bij ons in de praktijk: Medik8!

Naast Obagi ZO Skin health en ZO Skin Medical, breiden wij ons assortiment en behandelaanbod uit met de huidverzorgingsproducten van Medik8!

Medik8 is toegewijd aan het creëren van schone en veilige huidverbeterde producten van hoge kwaliteit (ISO 22716 gecertificeerd zijn voor cosmetische productie), waarbij rekening wordt gehouden met het milieu; groene chemie, schone oceanen, redden van bossen, niet testen op dieren. Lees meer informatie over de missie en visie van Medik8. 

 

Medik8

Phoenix Aesthetic Clinics biedt tevens professionele huidbehandelingen met chemische peelings van Medik8. Chemische peelings zijn ontwikkeld om de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren met behulp van goed ontwikkelde, krachtige zuren. De bovenste lagen van de huid worden voorzichtig geëxfolieerd om een helderdere, jonger uitziende huid te onthullen. Medik8 heeft een reeks chemische peelings met verschillende sterktes en samenstellingen, gericht op verschillende huidproblemen, zoals acne of pigmentvlekken. 

Wij bieden de volgende chemische peelings van Medik8: 

- BetaPeel (acne)

- AgePeel (huidveroudering/huidverbetering)

- WhitePeel (pigment)

- JessnerPeel (acnelittekens/littekens/huidveroudering/huidverbetering)

Benieuwd welke chemische peeling geschikt is voor uw huid of huidprobleem? Kom eens langs tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek en laat u informeren. 

 

Resultaten

 

Neem vrijblijvend contact met ons op