"Een figuurcorrectie of facelift zonder plastische chirurgie. Start met een Ultratone kuur".

Waarom Ultratone? 

Een Ultratone is het meest veilige en lichaamseigen alternatief voor liposuctie, buikwandcorrecties, face-lift, filters en botox. Hierbij worden geen technologieën ingezet die het lichaam verwonden, maar Bio-energieen die het lichaam respecteren. Ultratone imiteert en bevordert lichaamseigen processen om op deze manier het lichaam mooier, slanker, vitaler en gezonder te maken. 

Hoe werkt Ultratone? 

De technologie waarmee wordt gewerkt wordt Biostimulatie genoemd. Biostimulatie is een door Ultratone ontwikkelde Bioenergy technologie waarbij specifieke signalen niet alleen je spieren op een veilige manier trainen, maar waarbij gelijktijdig vetafbraak wordt bevorderd, de lymfedrainage wordt verbeterd en de huid wordt gelift, verstrakt en verstevigd. 

Hoe verloopt een Ultratone behandeling? 

Allereerst krijgt u de mogelijkheid om een proefbehandeling te ondergaan. Na een intakegesprek, voorlichting en adviezen, worden een aantal elektroden op de huid geplaatst. U zult een vibratie (trilling) en spiercontractie ervaren. De spiercontractie wordt geleidelijk opgebouwd naar de door u aangegeven maximale spiercontractie. 

Elke minuut verandert het signaal en u ervaart op elk lichaamsgebied een andere sensatie. De Ultrawave golfvorm bestaat uit een samengesteld signaal van microstroom, licht en specifieke frequenties. Het is dan ook niet te vergelijken met andere vormen van elektrische spierstimulatie (EMS) TENS of elektrotherapie. 

Veelgestelde vragen: 

"Waardoor ben ik centimeters verloren, al na de eerste behandeling?"

Antwoord: Vochtafvoer (lymfedrainage), spiertraining, huidverstrakking, compressie en vetreductie. Het gemiddelde vetverlies per behandeling is 0,5cm. De eerste behandeling verliest u in verhouding de meeste centimeters door de vochtafvoer. Een gedeelte hiervan komt terug na de eerste behandeling. Met een kuur verdiepen we de resultaten en met onderhoudsbehandelingen onderhouden we de resultaten. 

"Welke resultaten mag ik verwachten van een Ultratone kuur?"

Antwoord: Het gemiddelde omvangverlies na 10 behandelingen is 6 cm op 1 meetplek (buik), zonder aanpassing in voeding en beweegpatroon. U mag echter tijdens de kuur NIET aankomen. Dit om tegenvallende resultaten te voorkomen. Resultaten blijven persoonsafhankelijk: een 100% werking voor iedereen bestaat niet. Na 3 behandelingen wordt door de huidtherapeut gekeken of er voldoende progressie is. Indien nodig proberen we de reden van de achterliggende progressie te achterhalen. Tijdens de kuur staat u vrij de behandelingen te staken. Er vindt echter geen restitutie plaats van de afgenomen behandelingen. 

"Hoelang duurt een Ultratone behandeling?"

Antwoord: De behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten afhankelijk van het door u aangeschafte pakket (figuurcorrectie, anti-cellulite pakket). 

"Hoe behaal ik optimale resultaten?" 

Antwoord: Optimale resultaten worden behaald door de Ultratone te combineren met gewichtsbeheersing, minimaal 2 keer per week te sporten, minimaal 30 minuten per dag te bewegen en gezonde voeding. U wordt hierbij ondersteund door de huidtherapeut. 

 
Auteur: Sophie Bogaart 

Neem vrijblijvend contact met ons op